Robert & Kristen

Robert & Kristen

Za sve fanove Twilight sage a posebno za fanove Roberta i Kristen :)
 
HomePortalFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Kristen Stewart govori o Robsten tracevima:"jesmo","nismo","ja sam lezbejka"

Go down 
AuthorMessage
*SlAdjAnA*
Moderator
avatar

Posts : 182
Join date : 2009-12-07

PostSubject: Kristen Stewart govori o Robsten tracevima:"jesmo","nismo","ja sam lezbejka"   Wed Dec 09, 2009 5:38 pm"Kristen Stewart, 19-ogodisnja zvezda twilight, zna da se moze prikazati kao jadna i uobrazena u ocima publike.Medjutim,ekskluzivno za EW u Vankuveru(Canada), gde su se glumci pripremali za svoju poslednju nedelju snimanja za eclipse,gde ce se odmah posle toga naci u zizi javnosti do 20.novembra,Kristen je bila zabavna,brza i opustena u sarolikom razgovoru o Tayloru L. i Robertu P.

Pitali smo je sta misli o tracevima,koji prate njen zivot van kamera,koncentrisuci se na Pattinsona ,na primer:"Predpostavljam da bih trebala da odgovorim na to,a da narod o toga ne pravi veliki posao" “Ali ja cu vam dati djavolski odgovor.Znam da ljude zaista zabavlja to"Pa,izabrala si da budes glumica,zasto jebeno jednostavno dopustas da ti se zivot svodi na to.Mogu li dobiti nazad svog prvenca?!"

Pattinson sam,koji je svestan sukoba i traceva,pokusao je zadrzati filozofske izjave za individualnost glumca.Ali Stewart ga je presekla.“Razmisljala sam puno o tome,” kaze ona. “nema odgovora koji nece zvucati kao savet i za jedan i za drugi". Razmislite hipoteticki."Okej jesmo.nismo.ja sam lezbejka"," Samo pokusavam da sacuvam nesto",kaze ona. “Kad bi ljudi poceli da me pitaju da li se zabavljam sa Taylorom,bilo bi to u fazonu ODJEBITE!’ Isto bi odgovor dala i za Roberta .Ne ostajuci duzan,Pattinson je pogledao u Lautnera i rekao "ja takodje".
Back to top Go down
View user profile
 
Kristen Stewart govori o Robsten tracevima:"jesmo","nismo","ja sam lezbejka"
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» "A special sneak peek of the next TribeTwelve video"
» The "Well, that fight was kinda crap, wasn't it?"-award
» "All Might vs. Superman: How Our Heroes Are Different"
» Stewart Warner 13-6p1
» Carol Stewart

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Robert & Kristen :: Kristen Stewart :: Novosti-
Jump to: